Valmiiksi remontoitu upea asunto

Pääsääntöisesti asunnot remontoidaan lattiasta kattoon.

Työjäljestä haluamme tuntea ylpeyttä. Tehdään kunnolla, eikä mennä siitä, mistä aita on matalin. Tekijöinä käytämme kotimaisia alansa huippuammattilaisia ja näiden lisäksi kylpyhuoneremonteissa käytetään ulkopuolista valvojaa, joka dokumentoi remontin ostajalle ja yhtiölle. Myös käytetyt materiaalit ovat poikkeuksellisen laadukkaita ja varmasti kestävät vertailun, vaikka huippukalliisiin uudistuotantoasuntoihin. Kaikki sivuilla näkyvät kuvat ovat Palovainiossa remontoiduista asunnoista.

Jos sopivaa asuntoa ei ole vapaana nyt, suunnitellaan sinulle juuri sellainen asunto, kun sinä haluat

Mikäli sopivaa asuntoa ei ole nyt tarjolla, voit jättää nimesi listalle. Sopivan asunnon vapautuessa sinuun ollaan yhteydessä ja pääset itse vaikuttamaan remontin toteutukseen ja materiaaleihin. Tämä vaihtoehto on käytettyjen asuntojen markkinoilla ainutlaatuinen. Asunto remontoidaan juuri sinulle, juuri sellaiseksi kuin haluat.

Alkuperäiskuntoinen asunto

Kaikki eivät vaadi asumiseltaan viimeisimpiä tyylejä ja materiaaleja. Pääsääntöisesti asunnot ovat vapautuessaan siistejä ja muuttokuntoisia. Halutessasi voit toteuttaa remonttisi myös itse. Alkuperäiskuntoisen asunnon hinta on tietysti remontoitua huomattavasti edullisempi. Pääset joko asumaan pienillä kuluilla tai toisaalta sinulla on mahdollisuus säästää työvoimakustannukset tekemällä itse. Jos olet kiinnostunut alkuperäiskuntoisesta asunnosta, jätä yhteystietosi, niin päästään hieromaan kauppaa, ennen kuin remonttia ehditään aloittaa.